Velg en side

Tjenester

Tjenester

Restaurering

Har du et gammelt hus som sårt har behov for restaurering? Ønsker du at huset skal beholde sitt opprinnelige utseende? Byggmester Ken-Gøran Andersen AS utfører vedlikehold, konservering og om nødvendig oppussing av gamle hus som skal beholdes i original stil. Ved restaurering byttes ødelagte deler ut med nye kopier i friskt materiale.

Kjøkkenmontering

Vi monterer kjøkkeninnredning. Det er ikke alle som har tid eller kunnskap til å sette opp et kjøkken – det kan være avansert. Derfor tilbyr vi montering av kjøkkeninnredning, fra flatpakkede elementer til ferdig kjøkken, slik at du slipper å gjøre noe. Vi tilbyr rimelige timespriser eller en samlet totalpris, og jobber effektivt.

Terrasser

Vi lager terrasser, balkonger, verandaer og altaner, samt fjerner gamle eller bygger på eksisterende. Når sommeren kommer er det fint å ha et sted å grille, samle venner eller holde middagsbesøk for familien. Vi tilbyr et komplett anbud på en altan, balkong, terrasse eller veranda – skreddersydd for deg som kunde.

Garasje og carport

Byggmester Ken-Gøran Andersen AS utfører oppføring av garasje og carport, størrelse etter ønske. Det finnes mange muligheter innen garasjer. Du kan få enkel, dobbel, med og uten boder, med loft/hems, garasje med carport, eller kundetilpasset etter ditt ønske.

Ombygging

Er du misfornøyd med romfordelingen eller planløsningen i ditt hus? Dersom du for eksempel eier en tomannsbolig og vil bygge denne om til enebolig, tar vi på oss denne jobben med glede. Byggmester Ken-Gøran Andersen AS tilbyr deg ombygging til avtalt tid, og kan garantere for god kvalitet. Spør oss gjerne dersom du ønsker forslag til ombygging.

Kledning

Byggmester Ken-Gøran Andersen AS skifter utvendig kledning for deg, og setter her utførelse høyt, slik at resultatet blir optimalt. Vi monterer kledningen til avtalt tid og pris, raskt og effektivt. Husk at kledningen er husets «ytterjakke», og er husets beskyttelse mot vær og vind. En dårlig kledning kan føre til mye skade på huset.

Hytter

Vi fører opp hytter i forskjellige stiler, etter ditt ønske. En helt ny hytte har de samme fordelene som et helt nytt hus. Mange bærer på en hyttedrøm, eller har en tomt som står ubrukt. Vi hjelper deg å realisere din hyttedrøm- det trenger ikke å koste all verden. Vi bygger hytten din i den størrelse som passer deg- enten det er en liten hytte på fjellet, med enkel standard for deg og dine jaktkamerater, eller en stor familiehytte ved sjøen.

Tak

Har du et gammelt og lekk tak? Uten et tett tak vil huset bli ødelagt relativt fort. Det vil oppstå lekkasjer som fører til råteskader, og alt skadet materiell må skiftes ut. Dette er dyrt, og dekkes ikke av vanlig innboforsikring. Kontakt oss, og vi legger nytt tak før dette problemet oppstår. Dersom du vet at taket på ditt hus er svært gammelt og modent for utskiftning, bør du skifte det før det oppstår lekkasje.

Rehabilitering

Byggmester Ken-Gøran Andersen AS utfører oppussing/rehabilitering. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut.

Dører

Ved å bytte gamle dører ut med nye dører, vil man få en verdiøkning på boligen. Vi monterer alle typer dører, blant annet ytterdører, terrassedører, branndører og lyddører.

Tilbygg og påbygg

Dersom du eier et hus som er for trangt, og du har dårlig plass, kontakt oss! Byggmester Ken-Gøran Andersen AS kan hjelpe deg med oppføring av tilbygg som vil gi deg bedre plass.

Vinduer

Har du en dugget/punktert rute? Byggmester Ken-Gøran Andersen AS skifter punkterte og knuste ruter, rimelig og effektivt. Vi sørger for å kvitte oss med de gamle vinduene, slik at du slipper å tenke på dette.

Trapper

Byggmester Ken-Gøran Andersen AS utfører montering av trapper. Ta kontakt for prisoverslag og mer informasjon.

velg-oss

Vi har Sentral Godkjenning

velg-oss

Vi er fleksible

velg-oss

Vi har lang erfaring

velg-oss

Vi utfører kvalitetshåndverk